Kõigepealt tahan tänada Viviani ja Hannest, kes mulle usaldasid selle imelise sündmuse korralduse minu lemmikmaal-Itaalias. Kui eelmisel aastal Itaalias oli pulm ühes armsas Toskaanas külas (Pulm Toskaana päikese all samas blogis juba varem)ja toitu valmistas meie abiga kohalik pererahvas siis sel aastal oli meeskond juba suurem ning toitlustas Tervise Caterng .
Kuna pulm oli kolmapäeval, jäi ettevalmistuseks aega kaks päeva. Selgitasime välja, kas on vaja juurde nõusid, potte panne ja muidugi oli vaja kiiresti leida koht kes laenutaks või müüks dekoratsioone mis tekitaks pulmalikuma õhkkonna, sest lennukisse ei saa ju suuri asju kaasa võtta.
Eeltöö oli tehtud ning saime teada, et kohalik toiduturg on avatud igal teisipäeval, naabertalust ostsime värsket kitsejuustu ja veinimõis ei asunud kaugel. Menüü sündis kohapeal, sest raske oli siin ennustada mida täpsemalt külalistele pakume. Kokad läksid turul ja marketis aga nii hoogu, et pidime lihtsalt sõna otseses mõttes autosse tirima, sest muidu oleksid nad ilmselt siiani seal köögis ja valmistaks järgnevaid ja järgnevaid käike:).
Kohalikust agentuurist saime suurepärase muusiku, kes pidi algul laulma registreerimisel ainult o sole miot aga kolis ilma suurema kauplemiseta viinamarjaväljalt koos külalistega villasse, kus jäi pulmapeo lõpuni:).
Korraldus ja disain AGT Stuudio Gätlin Tanni
Toitlustas: Tervise Catering
Imelised fotod pildistas:Annika Metsla
Leave a Comment